top of page

Kako da poručim proizvod?

Odabrali ste proizvod i sada želite da ga poručite. Jednostavno je. Dodajte sve željene proizvode . Prosledite Vašu porudžbinu, potvrdite email-om način plaćanja. 

Proizvod možete naručiti i putem Facebook-a ili Instagram naloga, sve što je potrebno jeste da nam napišete poruku. Tada će Vam se javiti neko iz našeg tima kako bi ste odabrali detalje dostave.

Kako se vrši plaćanje proizvoda?

Plaćanje pouzećem je dostupno samo za isporuku na teritoriji Srbije. Kada vam kurir donese naručene proizvode njemu uručujete novac. Ne postoji minimalni iznos vaše porudžbine. Za sve porudžbine u inostranstvu proizvodi se plaćaju online, putem online prodavnice. Dole možete pročitati o opciji plaćanja online u Srbiji.

Da li prihvatate povraćaje proizvoda?

Da. U koliko ste primili oštećen proizvod ili na bilo koji način kontaminiran  našom krivicom odmah nam se obratite. Vratićemo vam novac ili zameniti proizvod ispravnim, o našem trošku. Ne primamo reklamacije proizvoda koji su korišćeni. Politika vraćanja proizvoda važi SAMO ZA SRBIJU.

Da li postoji migućnost online plaćanja?

Plaćanje možete da izvršite putem E-banking aplikacije ili uplatom na račun. U koliko nakon kreiranja porudžbine označite da želite E-banking plaćanje dobićete dalja uputstva za uplatu. Nakon što uplata bude izvršena Vi dobijate potvrdu da ste isplatili vašu porudžbinu i u roku od 7 dana možete očekivati Vaše proizvode na željenoj adresi. 

Kako poručiti

Da li imate poseban zahtev?

U koliko imate poseban zahtev ili prigovor za nas popunite formu ispod i neko će Vam se ubrzo javiti iz našeg tima. Molim Vas napišite poruku što detaljnije je moguće. 

Zahtevi i primedbe
Kontakt
Zaprat nas
bottom of page