top of page
Search

SRCE I DUŠA ISPOD KOŽE

Updated: Feb 17, 2022
PRIRODNA BREND je rođen iz verovanja da ono što stavimo na našu kožu, na kraju završi ispod nje. Ono što nanosimo na nju je stoga važno koliko i ono što unosimo u naš organizam kroz hranu.


Dok su jake hemikalije zabranjene u hrani zbog negativnog uticaja na zdravlje i životnu sredinu, iste hemikalije i dalje mogu da se koriste u nezi kože. Prirodna je tu da doprinese eliminaciji sumnjivih hemikalija. Kao prvi korak da pokaže da je moguće stvoriti visokokvalitetnu negu kože bez nepotrebnih hemikalija, nedavno su lansirali svoju prvu liniju prirodnih, vrhunskih proizvoda.


Ovo je savršena kombinacija za čistu zdravu i negovanu kožu! Zbog svojih prirodnih sastojaka kao što je ekstrakt eteričnih ulja ruže, daje vašoj kože tretman potpune revitalizacije. Ovi proizvodi ne sadrže sintetičke sastojke poput silikona, petrohemikalija, parabena, fenoksietanola i veštačkih mirisa i boja. Zato što ne sadrži silikone – vašoj koži će možda trebati 2 nedelje da se navikne na ovu zdravu novu naviku, ali ne brinite! Nakon 2 nedelje korišćenja ovog prirodnog rituala vaša koža će biti zdravija, čistija i otpornija na ekceme, akne i nečistoće.


Zaštitite i ojačajte kožu najboljim prirodnim sastojcima - naše sredstvo začišćenje lica SV sadrži ružino ulje i ekstrakt maslina koji vašoj koži daju dodatni sjaj i dubinski hidrataciju. Uz pomoć kompleksnog ekstrakta maslina, ovo sredstvo pomaže koži da poveća nivo kolagena i podstiče je dodatnom ishranom, omega 3 i 6, dok eliksir od ruže štiti od oštećenja od sunca. Može se koristiti na svim tipovima kože - čak i na najosetljivijoj.


Svojstva SV sredstva za čišćenje:


  • Smanjuje upale na koži

  • Naučno je dokazano da smanjuje znake starenja uz pomoć ekstrakta ruže

  • Sadrži visok nivo omega 3 i 6

  • Duboko vlaži kožu ekstraktom ružinog cveta

  • Efikasno povećava koncentraciju kolagena, elastina i hranljivih materija u koži - Štiti od oštećenja od sunca


Organsko, prirodno, vegansko i bez okrutnosti.

18 views0 comments
bottom of page