top of page
Search

SOS PROTIV PODOČNJAKA

Updated: Feb 19, 2022


Klun krema sa laganom i kremastom formulom je naš SOS protiv podočnjaka, umornih, natečenih očiju i pomaže u uklanjanju znakova starenja. Nanesite na područja oko očiju kako biste umanjili podočnjake, smanjili natečenost, ispravili neujednačen ton kože i prikrili staračke pege, kao i da biste dodali blistavost za laskavu, zdravu i besprekornu završnu obradu lica.


Ključne prednosti


Trenutno vidljivi rezultati

– Povećava sjaj instantno na licu svojom kremastom strukturom. Može nanositi slojevima kako bi prikrio, posvetlio i poboljšao čitavu oblast oko očiju. fine linije i bore.

Formulacija protiv umora

– Mikromolekuli koji reflektuju svetlost su tajno oružje protiv podočnjaka. Izgledajte kao da ste spavali punih 8 sati tako što ćete naneti oko očiju Klun da odmah izbrišete znake umora, smanjite nadutost, tamne senke i ujednačite neujednačen ton kože.

Besprekorna primena

- Mala količina Klun kreme pre pudera ili korektora daje besprekoran finiš

– savršen za višenamensku primenu

– Univerzalna jedna formula odgovara svakoj koži da posvetli, doda svetlost, prikrije i ispravi područje oko očiju. Može se koristiti u kombinaciji sa prajmerom za blendanje kontura lica i finih linija pomažući vam da definišete ten.


Nanesite na golu čistu kožu na delove kojima je potrebno ispravljanje ili isticanje. Dozvolite proizvodu da se malo upije u kožu kako bi se maksimizirala njegova efikasnost i prekrivanje koje se može izgraditi. Vrhovima prstiju ili četkom za korektor razmazite za trenutno osvežavanje kože. Koristite oko područja oko očiju da biste posvetlili i posvetlili tamne krugove, eliminišući tupost i promenu boje. Koristite ispod oka do vrha kosti obrva, da osvetlite sve tamne delove.


Sastojci: žalfija, masline, kokos, palma
7 views0 comments
bottom of page