top of page
Search

Prkos starenju. Spas za oči.


This ultimate eye care set is all you need to help defend the delicate eye area against signs of ageing. It helps by smoothing the skin around the eyes, minimsing fine lines and wrinkles as well as reducing dark circles and puffiness for a real visible difference.

Ovaj vrhunski proizvod za negu očiju je sve što vam je potrebno da biste odbranili delikatnu oblast oko očiju od znakova starenja. Pomaže tako što zaglađuje kožu oko očiju, smanjuje fine linije i bore, kao i smanjuje tamne krugove i natečenost za stvarnu vidljivu razliku.


Naš superkoncentrovani tretman za regeneraciju očiju je prožet bogatim hranljivim materijama iz žalfije koje klinički dokazano pomažu u smanjenju finih linija i bora do 45%, minimizirajući natečenost i tamne krugove, transformišući područje oko očiju. Ova moćna formula je bogata i hidratantna, ali se lako upija kako bi zagladila i ojačala delikatnu oblast oko očiju.


Instant perfektor kože u kombinaciji sa negom očiju protiv starenja. Ova snažna krema Eveli daje blistavu pokrivenost pigmentima koji reflektuju svetlost, dizajnirana da ispravi i usavrši podočnjake i senke, hidrira, zaglađuje i osvetljava područje oko očiju. Univerzalna nijansa odgovara svima i besprekorno se stapa sa svakim tonovima kože.


Rezulati su vidljivi već posle prve nedelje redovne upotrebe. Krema se nanosi ujutru i uveče na čistu kožu oko očiju.

Organsko, vegansko i bez okrutnosti.

4 views0 comments
bottom of page