top of page
Search

Prirodna brend odgovara na sva vaša pitanja

1. Moju ćerku muče pubertetske bubuljice?

a. Tokom puberteta dolazi do povećanja količine androgenih hormona, koji utiču na lučenje lojnih žlezdi, dovode do proizvodnje veće količine sebuma i pojave akni. Stoga dodatno čišćenje koze je vrlo bitno. Potrebno je da lice umiva sapunom po njenom izboru. Potom da dubinski očisti pore sredstvom za čišćenje, mi preporučujemo AK sredstvo za čišćenje lica. Nakon sredstva nanosi se krema. Mi preporučujemo Pirit. I da unosi malo vise tecnosti nego do sada. Ujutru i uvece ovakva nega pokazaće vidne rezultate nakon 3 nedelje. Sa više mesečnom rutinom lice ce se u potpunosti očistiti, oko 3 meseca su dovoljna da se lice u potpunosti očisti.


2. Da li se smeju koristiti anticelulit preparati tokom trudnoće?

a. Da. Tokom trudnoće koža se rasteže i dolazi do promene celokupnog organizma. Hormonske promene mogu ne samo da loše izgledaju nego i da budu bolne. Trudnoća ne treba da bude neprijatno iskustvo. Profesionalno preporučujemo upotrebu anticelulit proizvoda tokom trudnoće. Naravno obavezno proverite da li je anticelulit proizvod namenjen trudnicama. U nasem asortimanu sve kreme mogu da koriste trudnice bez ikakvog straha o neželjenim posledicama. Prirodna proizvodi su dobri po trudnicu i po bebu. U koliko koristite ili ste koristili nasu Pinas kremu protiv celulita primeticete da je ucinak vrlo brz i da nakon trudnoce kada se beba rodi ne postoje nikakvi znaci celulita. Koza je hidrirana i meka bez efekta pomorandzine kore. Slobodno mozete na modnu reviju za kupaci kostim bez straha od celulita sa zategnutom kozom. Pinas krema je namenjena za upotrebu na svim regijama tela.


3. Trudnica sam i ne znam da li smem da koristim vašu kremu imam ispucala i suva stopala?

a. Da. Smete da koristite našu kremu za stopala od bibera u trudnoći. Proizvod povoljno utice na regiju stopala. Hidrira i vraca kozi punocu bez isusivanja uklanja svrab i neprijatan miris. Dovoljno je naneti kremu jednom dnevno na cista stopala.


4. Imam crvene strije, trudna sam interesuje me da li ce nestati ako mazem Kušea kremu?

a. Da. Kušea krema uklanja sve vrste strija i depigmentaciju ispucale kože. Sigurna je po dete i po majku. Nije bitno u kom stadijumu trudnoće počnete sa upotrebom Kušea kreme, u koliko redovno koristite kremu strije će nestati.


5. Imate li neku kremu protiv akni tokom trudnoće?

a. Sve nase proizvode mogu koristiti trudnice. Krema protiv akni koja bi vama odgovarala je Pirit. Nanosi se ujutru i uveče na čisto lice. Sigurna je po bebu i po trudnicu.


6. Preporučite mi neki tretman za akne?

a. Naša preporuka je sapunom oprati lice, potom sredstvom za čišćenje očistiti mikro pore kože. Zatim naneti kremu za lice.


7. Koji je pravi način čišćenja kože sklone aknama?

a. Oprati lice sapunom kako bi se uklonile krupne nečistoće kože koje se svakodnevno skupljaju na koži usled poljašnjih uticaja. Potom sledi upotreba sredstva za lice u skladu sa tipom kože. Ovo je osnovni vid čišćenja kože koji daje najbolje rezultate. Naravno u koliko nosite šminku potrebno je prvo sredstvom za skidanje šminke ukloniti šminku. Potom oprati lice sapunom pa sredstvom za čišćenje zarad dubinskog efekta čišćenja. Nikada nije dovoljno lice oprati samo micelarnom vodom ili samo sredstvom za čišćenje lica. Ovakvi proizvodi su dizajnirani da pomognu dubinskom uklanjanju nečistoća u porama nakon ćeša pospešuju zatvaranje pora. Ali krupne nečistoće sa kože se uklanjaju sapunom (tečnim ili čvrstim) uz trljanje lica (rukama ili nekim pomoćnim predmetom). Izbegavajte jako trljanje kože koje izaziva crvenilo ili bol. U tom slučaju vam ne odgovara sapun ili previše pritiskate kožu tokom pranja pa dolazi do guljenja čak i kvalitetnog tkiva.


8. Imam 14 godina i aktivno upaljeno lice. Šta sa tim?


a. Ovakva koža zahteva posebnu pažnju. Pre svega mora se poboljšati učestanost čišćenja lica. Najpožaljnije je da čistite lice redovno sapunom. I da pronađete kremu koja sadrži sastojke koji mogu da vam pomognu pri uklanjaju upale. Iz naše ponude izdvajamo kremu Rubin sa eliksirom ruže. Ona sadrži sastojke potrebne za hidrataciju i umirenje upaljenog tkiva kože. U koliko je koža lica crvena i boli na dodir obavezno posetite dermatologa.


9. Šta imate za akne po celu, depresivna sam?

a. Depresija naravno dolazi od nervoze koja dodatno podstice iritaciju koze sto ni malo nije dobro po vas i vasu kozu. U ovakvom slušaju pokušajte sa redovnim čišćenjem lica i nanošenjem kreme u skladu sa tipom vaše kože. Ubacite u rutinu bar jednom nedeljno masku za lice. Takođe zeleni čaj i od kamilice mogu znatno da vam pomognu u koliko ih uvrstite u svoju redovnu ishranu. Detokcikacija je vrlo bitna.


10. Od puberteta imam ekceme i upaljeno lice puno bubuljica ne mogu da se brijem?

a. Akne i ekcemi mogu znatno da promene zivot. Lepa koža ne samo sto zrači nego je zdravija i mnogo udobnija za boravak unjoj. Nije bitno kojeg ste uzrasta ukoliko imate akne onda treba da se zapitate sta radite pogresno i zasto tretirate sebe i svoju kozu na loš nacin. Aktivno upaljeno lice potrebno je čistiti ujutru i uveče a i sredinom dana u koliko je to moguće. Dva do tri puta umivanje na dan uz kvalitetnu kozmetiku za negu kože mogu da okončaju ovaj košmar. Tokom puberteta dolazi do povećanja količine androgenih hormona, koji utiču na lučenje lojnih žlezdi, dovode do proizvodnje veće količine sebuma i pojave akni. Stoga dodatno čišcenje kože je vrlo bitno. U slučaju brijanja preporučujemo sredstvo za posle brijanja Đo nakon kojeg koristite sredstvo začišćenje lica pa potom kremu za lice. Već nakon prve nedelje redovne rutine ekcemi će se povući. Za 3 nedelje će vam lice biti u potpunosti čisto I glatko za brijanje. Dok će dlaka brade biti zdravija i neće stvarati urasline.


11. Da li vaše kreme za bradu deluju?

a. Da. Kreme za bradu su specijalno dizanirane da revitalizuju dlaku brade pri čemu kožu štite od perutanja i pucanja. Kreme za bradu pomažu pri stilizaciji brade i vrlo su lake za upotrebu. Nanesete malu količinu na prste. Razmažete po rukama kako bi ste zagrejali proizvod. Potom lagano prstima nanesete na mokru ili suvu dlaku brade. Nakon toga možete dlaku fenirati i stilizovati po vašoj želji.12. Čime mazati bebinu kožu posle kupanja?

a. Prirodna kolekcija proizvoda je sasvim pogodna za novorođenčad. Za dvevnu negu kože novorođenčadi preporučujemo kreme za telo Ruža i Limun. U koliko dete ima poseban problem sa kožom pokušajte da pronađete rešenje među melemima. Naravno za bolove i nepravilnosti na koži obratite se dermatologu.


13. Da li dete od rođenja sme da korisiti prirodna kremu do ruže?

a. Da. Svi prirodna proizvodi su sigurni za upotrebu po decu i odrasle. Pogledajte i odgovor na pitanje broj 12.


14. Koliko dana do isporuke kreme?

a. Proizvode dostavljamo najkasnije 5 radnih dana od dana porudžbine.


15. Videla sam povećavate cenu krema a poštarina da li se menja?

a. Ne. Postarina se ne menja. Cena proizvoda se menja usled povećanja kvaliteta.


15. Zanima me sastav Klun kreme za podočnjake?

a. Sastav: žalfija, masline, kokos, palma


38 views0 comments
bottom of page