Melemi

Svi proizvodi su 100% organski

PicsArt_10-13-05.16.04.jpg

Binžoa

Krema za sinuse

Kombinacija eteričnih ulja i prirodnih melema posebno dizajnirana nalazi se u ovoj kremi kako bi vam olakšala disanje. Oslobodite se zapušenog nosa prirodnim putem.

Sastav: kokos, palmina mast, eukaliptus, menta, geranijum

Način upotrebe: Krema je namenjena za spoljašnju upotrebu. Nanosi se na predeo ispod nosa i očiju. Koristi se po potrebi.

30 ml   1300 RSD

Valoi

Protiv bolova u zglobovima i mi

Otklonite bolove u zglobovima, mišićima i kostima prirodnim putem. Specijalna mešavina biljaka opušta mišiće i umiruje otoke smanjujući pritisak na bolnom mestu. Nakon samo dve nedelje upotrebe Valoi kreme osetićete znatnu razliku.

Sastav: biber, eukaliptus, lavanda, masline, palma, kokos

Način upotrebe: Krema se nanosi ujutru i uveče na čistu kožu na regiju koju želite da tretirate.

50 ml   1400 RSD

100ml  2600 RSD

Olian

Krema protiv proširenih vena

Rešite se problema sa proširenim venama. Samo mesec dana upotrebe Olian kreme dnevno pomoći će vam da se rešite proširenih vena zauvek, pogotovo ako počnete da ih tretirate u ranom stadijumu.

Sastav: lavanda, limun, geranijum, menta, palma, susam, kokos, kamilica

Način upotrebe: Krema se nanosi ujutru i uveče na čistu kožu na predeo kože koji želite da tretirate.

50 ml   1500 RSD

100ml  2700 RSD

Klun

Krema protiv umornih očiju

Namenjena svim tipovima kože. Otklanja umor i depigmentaciju podočnjaka. Hidrira kožu, daje joj sjaj i hrani je dubinski. Oči će vam biti odmorne i hidrirane dnevnom upotrebom Klun kreme. Ako mnogo umarate oči čitanjem, gledanjem u ekran ili mnogo vremena provodite u jako osvetljenim prostorijama a oči vam se brzo zamaraju i boli vas glava, onda je ovo prava krema za vas.

Sastav: žalfija, masline, kokos, palma

Način upotrebe: Krema se nanosi isključivo na donje kapke. Kremu ne trljati nego utapkati prstima u predeo ispod očiju. Krema se nanosi po potrebi.

30 ml   1050 RSD

50 ml   1850 RSD

Menli

Krema za ožiljke

Namenjena svim uzrastima, za oba pola. Krema sadrži 10 ulja i melema koji aktivno deluju na vraćanje pigmenta ožiljka i ubrzavaju njegovo nestajanje.

30 ml     1600 RSD

50 ml     2700 RSD

100 ml   4900 RSD

Eveli

Krema protiv bora za područje oko očiju 

Krema namenjena području ispod očiju. Otklanja znake starenja. Učvršćuje kožu smanjujući vidljivost bora i tamnoće podočnjaka. Prvi rezultati su vidljivi posle nedelju dana. 

30 ml     1500 RSD